Contoh penyediaan biodata untuk ptss colloquium 2012
Yüklə 5.16 Kb.
tarix21.04.2016
ölçüsü5.16 Kb.
CONTOH PENYEDIAAN BIODATA UNTUK PTSS COLLOQUIUM 2012

Biodata pembentang hendaklah disediakan oleh pembentang dalam bentuk perenggan untuk memudahkan proses pengumpulan dan penjilidan kertas kerja / tesis pembentang.


Maklumat yang berkaitan dengan sebarang penyelidikan yang telah atau sedang dijalankan boleh dinyatakan di dalam biodata tersebut.
Maklumat ringkas tentang perkhidmatan tarikh/tahun mula berkhidmat, tempat berkhidmat, dsb. boleh disertakan sekali.
Selain itu, alamat e-mel juga boleh disertakan untuk membolehkan pembentang dihubungi oleh pihak yang berminat dengan pembentangan tersebut.
Berikut ialah contoh biodata untuk tujuan rujukan dalam dwibahasa.

BAHASA MALAYSIA


Rahimah Mustafa merupakan seorang pensyarah di Jabatan Kejuruteraan Awam, Politeknik Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah, Jitra, Kedah. Beliau memulakan kerjaya beliau sebagai pensyarah pada tahun 1992. Rahimah berkelulusan sarjana dalam bidang Senibina. Beliau telah membentangkan beberapa kertas penyelidikan di beberapa persidangan di Malaysia. Beliau boleh dihubungi melalui: ramah_mus@yahoo.com

ATAU,


ENGLISH LANGUAGE
Rahimah Mustafa is a lecturer at the Civil Engineering Department, Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah Polytechnic, Jitra, Kedah. She began her teaching career in 1992. Rahimah has a master’s degree in architecture. She has presented several papers in a number of conferences, locally. Rahimah can be contacted at: ramah_mus@yahoo.com


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©azrefs.org 2016
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə