Barcelona dag 3, Akvarium
Yüklə 4.4 Kb.
tarix24.04.2016
ölçüsü4.4 Kb.
Barcelona dag 3, Akvarium

Dagen började med att vi åt frukost (som vanligt). Efter frukost så tog vi bussen till Sagrada de familia. När vi kom fram till Sagrada de familia fick vi stå i en ganska lång kö. Men vi kom in väldigt snabbt!

När vi kom in i Sagrada de familia så tog vi massa bilder på mosaik (det fanns mycket av den varan) skulpturer och massa fina fönster. Det var jättefint!

Sedan åkte några upp i ett av tornen med hiss. Det var jätte högt och fin utsikt! Några av oss var lite skakiga i benen efteråt. Vi fick gå ner i en smal spiraltrappa. När vi kom ner satte sig några och vilade och några gick till souvenirshopen.


Efter det gick vi till en park i närheten och åt vår lunch, det vankades smörgåsar med salami och potatisomelett. När vi ätit delade vi in oss i två grupper, en grupp skulle till ”La Aquarium” och den andra gruppen åkte till “Camp Nou”. Vi som skriver det här åkte tunnelbana till akvariet. Det var jättekul, fint, roligt och coolt att titta på alla fiskar. Det fanns en 30 meter lång tunnel som man kunde gå och titta på alla fiskar från olika vinklar. Sedan gick vi till souvenirshopen. Det fanns jättegulliga gosedjur. Efteråt gick hälften av gruppen gick till köpcentret och shoppade och den andra halvan åkte iväg för att leta reda på den efterlängtade spelbutiken. Där handlade de sina spelfigurer som de hade bestämt att handla redan hemma i Sverige och kollat priser på nätet! De var hur nöjda som helst trots en lång väntan på att affären skulle öppna efter siestan.

Vi som var på shoppingcentret gick sedan vidare och köpte smaskig glass och frukt på La Rambla! Sen så tog vi bussen hem till vandrarhemmet och de flesta av oss duschade.Vilken bra dag det har varit och vi vill inte åka hem!

Personal; Vi har njutit av dagen med glada och positiva barn. Trots mycket promenerande så klagas det inget utan de biter ihop och vill uppleva så mycket som möjligt. Tänk att vi har gått på La Rambla tre dagar i sträck och idag i strålande sol dessutom! Barnen kan tänka sig att stanna längre för det är så mycket mer att se!


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©azrefs.org 2016
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə